Ламинат Kronotex

Немски ламиниран паркет Kronotex в наличност

Ламинираният паркет Kronotex, който предлагаме се произвежда в Германия. „Kronotex GmbH & Co. KG“ е създадена през 1993 г. Член на международната „SWISS KRONO GROUP“.
Kronotex е водещ европейски производител на ламиниран паркет и изнася за повече от 80 страни.
Произвежда висококачествени ламинирани паркети- 6,7,8,10 и 12 мм, които отговарят на най-строгите екологични стандарти.

90% от състава на ламинирания паркет Kronotex е естествено дърво.

Тези настилки са лесни за инсталиране, устойчиви на износване и лесни за почистване. Ще ги ползвате за дълго време!
Ламинирания паркет се състои предимно от естествено дърво, което е възобновяема суровина, лесна за рециклиране, а декорираната страна е от висококачествена хартия, импрегрирана със смола.

Всичко е произведено без пестициди, хлорорганични съединения, пластификатори или токсични тежки метали. Ето защо Кронотекс ламиниран паркет имат такъв изключителен екологичен отпечатък. В резултат на неговия състав и производство, той е почти без мирис и има изключително ниски емисии, като тези на необработен дървен материал.

Ламинираният паркет Кронотекс е изключително здрав!
Отговаря на всички очаквания по отношения на дизайн и функционалност.
Той е здрав, много издръжлив на натоварване, устойчив на абразиви, изсветляване и петна. Лесен е за почистване с прахосмукачка или с леко навлажнен парцал.

Гладките повърхности не позволяват на микроорганизмите да се задържат и размножават и така се предотвратяват алергии.
Това, което получавате е хигиенично чист ламиниран паркет, особено подходящ за хора с алергии.

Немският ламиниран паркет Кронотекс се отличава с безкомпромисното си качество, характерно за немските продукти!

Предлагаме на вашето внимание само ламиниран паркет Кронотекс, който се поддържа в наличност на склад в София!

Видове фаски и какво ще рече това:

Ламинираният паркет Кронотекс се предлага и с фаска V4/V2. Четиристранната фаска V4 означава, че края на дъската ламиниран паркет е подрязана под ъгъл и в четирите страни на дъската, а двустранната фаска V4 е с оребрени ръбове само откъм късите страни.

Дълбочината на фаската е минимална и съответно не събира боклук. Предимствата на ламинирания паркет с фаска е, че прави помещението да изглежда по-голямо и като визия и усещане наподобява естествения паркет.
Малките канали правят незабележими дребни несъвършенства, ако има такива.

Към ламинирания паркет предлагаме и первази Prexa  с кабелен канал в подходящи цветове за паркета, както и всички необходими допълнения, нужни за ламината: ъгли, тапи, снадки, подложки и т.н..

Ламинираният паркет, който е в наличност на склад се доставя до 3 работни дни.

Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да го видите на живо.

Заповядайте на място при нас да разгледате наличните мостри. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място или по имейл. Вижте част от мострите тук: