Ламинат Kronotex

Немски ламиниран паркет Kronotex в наличност
Доставка и монтаж до 7 дни!

Ламинираният паркет Kronotex, който предлагаме се произвежда в Германия. „Kronotex GmbH & Co. KG“ е създадена през 1993 г. Член на международната „SWISS KRONO GROUP“.
Kronotex е водещ европейски производител на ламиниран паркет и изнася за повече от 80 страни.
Произвежда висококачествени ламинирани паркети- 6,7,8,10 и 12 мм, които отговарят на най-строгите екологични стандарти.

90% от състава на ламинирания паркет Kronotex е естествено дърво.

Тези настилки са лесни за инсталиране, устойчиви на износване и лесни за почистване. Ще ги ползвате за дълго време!
Ламинирания паркет се състои предимно от естествено дърво, което е възобновяема суровина, лесна за рециклиране, а декорираната страна е от висококачествена хартия, импрегрирана със смола.

Всичко е произведено без пестициди, хлорорганични съединения, пластификатори или токсични тежки метали. Ето защо Кронотекс ламиниран паркет имат такъв изключителен екологичен отпечатък. В резултат на неговия състав и производство, той е почти без мирис и има изключително ниски емисии, като тези на необработен дървен материал.

Ламинираният паркет Кронотекс е изключително здрав!
Отговаря на всички очаквания по отношения на дизайн и функционалност.
Той е здрав, много издръжлив на натоварване, устойчив на абразиви, изсветляване и петна. Лесен е за почистване с прахосмукачка или с леко навлажнен парцал.

Гладките повърхности не позволяват на микроорганизмите да се задържат и размножават и така се предотвратяват алергии.
Това, което получавате е хигиенично чист ламиниран паркет, особено подходящ за хора с алергии.

Немският ламиниран паркет Кронотекс се отличава с безкомпромисното си качество, характерно за немските продукти!

Предлагаме на вашето внимание само ламиниран паркет Кронотекс, който се поддържа в наличност на склад в София! Заповядайте при нас да видите наличните мостри с ламиниран паркет!
Доставка и монтаж до 7 дни!

Видове фаски и какво ще рече това:

Ламинираният паркет Кронотекс се предлага и с фаска V4/V2. Четиристранната фаска V4 означава, че края на дъската ламиниран паркет е подрязана под ъгъл и в четирите страни на дъската, а двустранната фаска V4 е с оребрени ръбове само откъм късите страни.

Дълбочината на фаската е минимална и съответно не събира боклук. Предимствата на ламинирания паркет с фаска е, че прави помещението да изглежда по-голямо и като визия и усещане наподобява естествения паркет.
Малките канали правят незабележими дребни несъвършенства, ако има такива.

Към ламинирания паркет предлагаме и первази Prexa  с кабелен канал в подходящи цветове за паркета, както и всички необходими допълнения, нужни за ламината: ъгли, тапи, снадки, подложки и т.н..

Ламинираният паркет, който е в наличност на склад се доставя и монтира до 7 работни дни.

Декорите и повърхностите, наблюдавани от различни мобилни и настолни устройства, може да се различават от цветовете и структурите на действителните готови продукти, поради различни вариации в контраста, настройки на яркостта и разделителна способност на устройствата, затова е желателно да го видите на живо.

Заповядайте на място при нас да разгледате наличните мостри. Проверявайте за актуални наличности по телефона, на място или по имейл.