Защо да избера врати Classen?

Защо да избера врати Classen? 7 предимства на интериорни врати Classen.

Тук сме описали 7 предимства на интериорни врати Classen, които ще ви помогнат да си отговорите на въпроса: Защо да избера врати Classen?
7 предимства на интериорни врати Classen:


1. Вратите Classen се предлагат с няколко вида конструкции:


пълнеж пчелна пита с периферна рамка от МДФ
– пълнеж пчелна пита с периферна рамка от иглолистна дървесина

Classen Hard (Класен Хард) за заоблен външен ръб на крилото „Hard Edge R” при цветовете с покрития Примо, 3D и Иридиум: пълнеж пчелна пита, подсилена с двойна дървена рамка от 4 см /периферна рамка от иглолистна дървесина
Classen Hard Edge PF( Класен Хард постформинг) за заоблен външен ръб на крилото- при цветовете с покритието CPL: пълнеж шперплат с периферна рамка от МДФ
пълнеж перфо ПДЧ с периферна рамка от иглолистна дървесина
рамкови елементи от плътен МДФ при модулните врати със сатенирано безопасно закалено стъкло или ХДФ дъски в цвета на крилото с дебелина 4 мм.


Конструкцията на усилените врати с пълнеж Класен Хард, перфо ПДЧ и при модулните, направени изцяло от плътен МДФ, гарантира стабилността и здравината на вратата, устойчивостта й срещу деформация и по-висока шумо и топло изолация. Те задължително са с 3 панти, за да се разпределя равномерно напрежението от тежестта на крилото.


2, Външните ръбове на крилата Classen са няколко вида:


– Hard Edge K- стилен прав ръб, който е винаги модерен
– Hard Edge R-заоблен външен ръб на крилото с радиус 4 мм, осигуряващ нужната безопасност за децата

Hard Edge PF (постформинг)-заоблен външен ръб с радиус 4 мм, покрит с еластичен CPL ламинат, осигуряващ нужната безопасност, сигурност и устойчивост на надраскване и износване по ръба на крилото.
– Hard Edge B- при безфалцовите врати Classen (без фалц на крилото)

3.Вратите Класен се предлагат с няколко вида специално обработени покрития:

– покритие Примо (Classen Primo). Това е финиш фолио (фурнир с дървесни шарки), което е импрегнирано; 
– покритие (Classen CPL laminate-Continuous Pressurе Laminate) Това е висококачествен СИ ПИ ЕЛ ламинат. При тази технология, ламинатът е създаден чрез горещо пресоване и слепване със специални лепила, а повърхността му е обработена с устойчив на надраскване лак. Основното предимство на това покритие е, че е устойчиво на износване и надраскване, светлина, високи температури и препарати за почистване. Ако имате домашен любимец, препоръчваме това покритие-CPL ламинат! Подходящо е и за мокри помещения, но без директно обливане с вода;


– покритие (Classen Iridium laminate).
Това покритие е висококачествен Иридиум ламинат, устойчив на износване и надраскване, подложен на процеса на ламиниране чрез горещо пресоване на няколко слоя хартия със специални лепила, които след това се покриват с устойчив на надраскване лак.
Това покритие също като СИ ПИ ЕЛ-а има повишена устойчивост на износване и надраскване, UV устойчивост и устойчивост на препарати за почистване. Вратите с това покритие запазват по-дълго естетичния си вид заради поддържането на структурата на дървесния фурнир с процеса на ламиниране. Подходящо е и за мокри помещения, но без директно обливане с вода.;


– покритие 3D ефект (Classen 3D Look) . Това е импренирано фолио с красив 3D ефект, което чудесно акцентира върху естествената шарка на дървото, което наподобява;
– покритие Classen UV бял лак. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с UV екологичен бял лак мат. Стандартният бял лак е близък до RAL 9016.
– покритие Classen PU бял лак. Това е гладка ХДФ повърхност, покрита с PU (полиуретанов) бял лак мат. 
– покритие Лакиран HDF. Това е ХДФ, покрит от едната страна с UV екологичен бял лак мат. Релефна повърхност.

4. Разнообразие от цветове и апликации


Дизайнерите на вратите Classen всяка година предлагат нови, модерни решения, съобразени с най-новите модните тенденции. Украсяват вратите с красиви фрезовки, вграждат иноксови апликации или пък coffering (декоративни панели за украса във формата на кофчеже).


5. Компанията Classen ви дава възможност за избор на цвят по RAL


Компанията Classen ви дава възможност за индивидуален избор на цвят по RAL от цялата палитра цветове.

6. Не са забравени и любителите на класиката


За любителите на класиката, неизменно присъстват в каталога класически модели врати.


7. Вратите Classen се предлагат с няколко вида каси за всички дебелини на стени


И тук идва най-голямото предимство на вратите Classen


– специално създадената камуфлажна (обличаща) каса Смок за панелните жилища.
Тя се монтира върху старата метална каса в панелното жилище и така отпада нуждата от демонтаж (къртене) на старите каси. Позволява лесна смяна на вратите с нови, БЕЗ КЪРТЕНЕ и с минимално стесняване на отвора- само 5 см общо.


Другото и предимство е, че позволява да обърнете посоката на отваряне на вратата. Ако досега се е отваряла навън и искате новата ви врата да се отваря навътре, това може да стане единствено с камуфлажната каса Смок на полския производител Classen.
Тази каса за врата ви спестява досадното къртене и позволява лесно, без грижи и притеснения да смените вратите си с нови!


Интериорните врати Classen са с отлично съотношение цена-качество.
Предлагаме постоянна колеция врати CLassen в наличност.
Доставка и монтаж на наличните врати 3-7 дни!
Останалите модели от каталог CLassen са по- поръчка до завода в Полша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *