Блог на сайта vratibg.net за интериорни врати Classen

В този блог ще намерите още полезна информация за интериорни врати Classen (Класен). В каталог Classen 2019г. ще намерите 40 колекции с интериони врати за всеки вкус. Подходящи са както за дома, така и за офиса/обществени сгради.
Предлагат се в 34 цвята с няколко вида покрития и пълнежи. Голямо разнообразие от врати с модерен дизайн и с отлично съотношение цена-качество!

Монтирани врати Classen
Монтирани врати Classen от vratibg.net

Какво трябва да знаем, когато ни предстои смяна на вратите?

  • Най-важното нещо, което трябва да направим при ремонт вкъщи е задължително да заявим оглед и да се консултираме със специалистите какви строителни отвори да оставим! Вратите Класен се предлагат с няколко вида каси в стандартни размери 60,70,80,90 см и според избора ни какви искаме да бъдат, подготвяме строителните отвори с подходящите размери. Ако се налага някъде корекция на строителния отвор, при огледа ще получим тази информация. В сайта ни vratibg.net също ще я намерите, но огледът пак е важен, защото специалистът може да „види“ неща, невидими за нас и да ни консултира и помогне за всякакви ситуации.
  • Предлагаме постоянна колекция врати Classen в наличност на склад в гр. София и врати за панелни жилища без къртене! Ако нямате време за чакане-тази колекция е за вас! Доставка и монтаж на налични врати 3-7 работни дни! Вратите се поддържат с каса Стандарт, регулируема каса за дебелини на стени от 7.5 до 32 см и хитовата камуфлажна каса Смок, която се монтира върху старите метални каси в панелните жилища, за да се избегне къртенето.
  • Всички останали колекции са по-поръчка до завода в Полша и трябва да се съобразим със срока за производство-от 9 до 12 седмици в зависимост от избраните модели врати. Т.е, ако правим ремонт и сме харесали врати от каталога, трябва да ги поръчаме навреме!

Вижте какви трябва да са строителните отвори за врати Класен според различните каси:

Размери на строителни отвори за врати Класен.
Размери на строителни отвори за врати Класен

Кога се монтират вратите при ремонт?

Вратите се монтират накрая на ремонта. Настилките трябва са сложени, стените обработени и сухи.

Вратите се монтират върху готовата настилка-ламинат, плочки и т.н. Ако сте правили ремонт, стените трябва да са изсъхнали и подовите настилки поставени. Хубаво е вратите да си “стъпят” върху готовата настилка. Вратите са накрая!

Обратното не е невъзможно, но недостатъците са следните:
– положената настилка след монтажа на вратите вдига нивото на пода и се налага отново да се коригират вратите по височина. (Допълнителни разходи)
– често пъти при тази ситуация, когато настилката се слага след вратите се виждат отворите при полагането на настилката около вратата. Отворите събират прах и чисто естетически загрозяват обстановката.
– когато ламинатът се постави плътно по касата, след известно време употреба той се разширява и измества добре нивелираната врата. Такива случаи водят до демонтаж на ламинирания паркет около вратата, а и на самата врата и следва монтиране наново. (Допълнителни разходи)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *