Бели врати Milk Classen

Нова колеция бели врати Милк от Класен. Модерни врати във вечното бяло.

Полският производител на интериорни врати Classen отлично съчетава модерен дизайн с високо качество на изработка. Колекциите на Classen често включват вечно бяло, което е отлично средство за оптично разширяване на интериора и в същото време е винаги елегантно

Бели интериорни врати Милк Класен
Нова колекция бели интериорни врати Милк Класен

Представяме ви бели врати от колекция Milk – комбинация от модерен дизайн и най-висококачествени материали. Тези минималистични врати ще придадат свежест, изисканост и елегантност на вашия интериор. Освен това вратите Милк са издръжливи и устойчиви, така че са отлична инвестиция за години.

Най-модерните предложения интериорни врати за всеки сезон трябва да включват някои универсални решения.
Ние ви предлагаме чудесни решения във вечното бяло, които пасват отлично на всеки интериор, независимо дали е малък или голям. Интериорните врати в бяло са отговорът за всички, които се чудят как да изберат интериорни врати за класически и елегантни интериори.

Можем да избираме от различни варианти врати Класен в бяло, вариращи от семпли модели без декорации до модели с остъкляване, деликатни декорации и красиво фрезоване.

Не само лакираните в бяло врати, но и моделите, покрити с бял фурнир или ламинат, също се вписват в минималистичния и модерен Скандинавски стил, каквото е новото предложение на полския производител Classen- колеция интериорни врати Милк (MILK)
Вратите от тази колекция са покрити с ламинирано покритие Уни бял мат.
Конструкция: усилени масивни врати с пълнеж перфо ПДЧ/ периферна рамка от иглолистна дървесина с отлична шумо и топлоизолация.

Декорацията на врати Милк е алуминиева вложка 8 мм в черно или златно, подравнена с повърхността на крилото.

Вижте част от новата колекция бели интериорни врати Милк (Milk Classen)- универсално решение за всеки интериор във вечното бяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *