Ново! Колекция черни врати Глас Classen

Представяме на вашето внимание нова колекция черни интериорни врати Глас Класен
Стилни, здрави и изключително елегантни врати, които ще ви радват дълго!

Вдъхновени от модерния стил и елегантност, вратите GLAS са отличен избор за тези, които искат уникален и дизайнерски вид в своя интериор. Те са в тенденция „Светлина“. За да се чувствате конфортно е нужно добро осветеление. Тенденцията за проектиране на големи остъкления, които пропускат слънчевите лъчи в интериора, е повсеместна. Остъклените врати от колекция Глас пасват перфектно на тази тенденция. Големите стъкла на врати Глас отлично пропускат светлината, а тъмните рамки обграждат ефектно стъклото. Бъдете в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Изберете врати GLAS от Classen!

Конструкция на врати Глас:
Врати Глас Класен са с подсилена конструкция „Classen Hard„. Тази конструкция е подсилена периферна рамка от иглолистна дървесина и МДФ, изпълнена с високоспециализиран картон. Това решение гарантира повишена твърдост на крилото на вратата и устойчивост на изкривяване.

Видове врати относно фалца:

Интериорни врати Глас са фалцови с дебелина 4 см, но може да се изпълнят и в безфалцов вариант. Размерите са 64,4, 74,4, 84,4, 94,4, 104.4 см/203,5 см. Външният ръб на фалца е прав „К“
Може да се поръчват както стандартни врати, така и плъзгащи системи с едно или две крила и като двойни портални врати.

Покритие на врати Глас:

Покритието на интериорни врати Глас Класен е ламинирано CPL или Iridium, устойчиво на леки надрасквания и UV. Вратите Глас се предлагат в 9 цвята, като новият цвят дъб Хамилтън CPL се изработва само за регулируема каса. Врати Глас в новия цвят Uni Black са специално създадени за вас! Тяхното сатенено, наситено черно е отличен избор за хора, които търсят нещо уникално и иновативно.

Стъклото на остъклените модели врати Глас е хим мат безопасно закалено.
Пантите са две завинтващи се в цвят сребро, но при усилени крила и такива с размер 100 см се поръчват три панти. За декор уни черен мат се поръчват допълнително черни панти, брави и насрещници.

Вижте галерия с монтирани от vratibg.net врати Глас Classen:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *