Ново! Колекция черни врати Дарк Класен

Представяме ви нова колекция модерни черни врати Дарк от полския производител Класен (Classen) в новия цвят уни черен мат Иридиум. Тяхното сатенено, наситено черно е отличен избор за хора, които търсят нещо уникално и иновативно.

Черното харесва пространства, декорирани в индустриална атмосфера, доминирана от черно, метал, необработени тухли, където простотата, но и качеството са важни. За такива места предлагаме наситено черни врати – Дарк (Dark Classen).

Вратите от колекция Дарк са в тенденция „Glamour“ Една от най-елегантните версии на стила „Glamour“ (блясък ) е комбинацията от черно и златно. Тъмните цветове ефектно подчертават блясъка на метала, което прави такива интериори да изглеждат почти дворцови! Крилото е украсено с алуминиеваи вложки в златно, подравнени с повърхността на крилото. Елегантните черни панти подчертават тъмния дизайн.


Покритието на вратите от тази колекция е ламинирано Иридиум. Това покритие има повишена устойчивост на светлина и леки надрасквания.
Конструкцията на врати Дарк е усилена- пълнеж перфо ПДЧ/периферна рамка от иглолистна дървесина. Тази конструкция има висока шумо и топло изолация и издръжливост във времето. Вратите Дарк са подходящи за къщи, които се отопляват по-трудно или като цяло за помещения, в които е нужна по-добра шумо и топлоизолация.

Апликация върху крилото: алуминиева вложка в златно със ширина 8 мм, подравнена с повърхността на вратата.

Размери на врати Дарк:

  • Фалцови и безфалцови с дебелина 4 см;
  • височина: 203.5′ (могат да се подрязват);
  • еднокрили размери: 60’-100’;
  • двукрили: 120’-200’;
  • плъзгащи врати с едно, две крила
  • доплащане за черни панти , черен насрещник, черна брава

Предлагат се два вида каси Класен: регулируема и Стандарт
в нови цвят уни черен мат.

Външния ръб на фалцовото крило е модерен, стилен и прав.
Вратите от тази колекция се открояват с модерния си дизайн и изчистена линия. Цветът позволява лесно внедряване в разнообразен интериор.

Модерни, стилни, елегантни и красиви врати, които ще ви радват дълго!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *